Vrijwilligers

Kindervakantiewerk zou natuurlijk niets zijn zonder de vrijwilligers. Allereerst is er het bestuur van KVW, dat door het jaar heen en tijdens KVW alle organisatorische taken op zich neemt. Ook is er een programmagroepje, dat ervoor zorgt dat er ieder jaar weer een spectaculair programma bedacht wordt. Naast de vrijwilligers in het bestuur en het programmagroepje, hebben we ook nog een grote groep vrijwilligers die zich tijdens KVW twee weken lang inzet om er weer een memorabel jaar van te maken.

Ben je 14 jaar of ouder en heb je interesse om tijdens KVW 2020 tot deze groep vrijwilligers te behoren? Laat dan je reactie vóór 1 juni 2020 achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen! Ook voor meer informatie over vrijwilliger zijn bij Kindervakantiewerk Margraten kun je uiteraard contact met ons opnemen.