In verband met COVID-19 gaat Kindervakantiewerk 2020 in verkorte vorm door van woensdag 29 juli t/m vrijdag 31 juli. Het programma vindt iedere dag plaats van 13:00u tot 17:00u op de voetbalwei in Scheulder. Inschrijven is gratis! Schrijf je nu in voor KVW 2020!

Een geweldig team vrijwilligers!

Kindervakantiewerk zou natuurlijk niets zijn zonder de vrijwilligers. Het bestuur neemt door het jaar heen en tijdens KVW alle organisatorische taken op zich. Ons programmagroepje bedenkt ieder jaar weer een spectaculair programma. Naast de vrijwilligers in het bestuur en het programmagroepje, hebben we ook nog een grote groep vrijwilligers die zich tijdens KVW twee weken lang inzet om er weer een memorabel jaar van te maken.

Ben je 14 jaar of ouder en heb je interesse om tijdens KVW 2021 tot deze groep vrijwilligers te behoren? Laat dan je reactie vóór 1 juni 2021 achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen! Ook voor meer informatie over vrijwilliger zijn bij Kindervakantiewerk Margraten kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Laat je bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!